CONTACTEER ONS

Contacteer ons

Vloer- en tegelwerken met oog voor detail

Bij Vloeren H&R kunt u rekenen op de volledige opvolging van uw vloerwerken. Dit begint bij advies over chape, al dan niet met akoestische- en/of thermische vloerisolatie en de soorten vloer die u best gebruikt voor de te vloeren ruimtes.

Onze diensten

Wij zijn ook bekwaam voor het leggen van exclusieve vloertegels in exclusieve interieurs. Of het nu gaat om extra grote tegels of moza├»eksteentjes, u krijgt een afwerking uw interieur waardig! Voor tegelwerken in Turnhout en omgeving moet u nu eenmaal bij Vloeren H&R zijn.

Wandtegels zijn gemakkelijk te onderhouden en tevens zeer decoratief. Met wandtegels of mozaïeksteentjes kunt u uw badkamer een luxueuze en frisse uitstraling geven.

Bij vloerwerken en tegelwerken hoort ook het betegelen van terrassen, het bekleden van trappen en het plaatsen van sierschouwen en tv-wanden. Bij Vloeren H&R kunt u terecht voor de volledige afwerking van uw woning, zowel bij nieuwbouw als bij verbouwingswerken.

Neem contact op

Wilt u graag meer informatie over onze vloer- en tegelwerken in Turnhout en omgeving of wilt u een offerte aanvragen bij Vloeren H&R? Neem dan gerust contact op.