CONTACTEER ONS

Contacteer ons

Uw badkamerrenovatie is bij ons in goede handen

U wenst een make-over van uw badkamer in Turnhout of omgeving? Vloeren H&R heeft een ruime ervaring en heel wat knowhow om uw droom te realiseren. Ze zijn perfect op de hoogte van de nieuwste trends op het gebied van vloeren en tegels en kunnen u perfect informeren over de mogelijkheden die uw ruimte biedt qua indeling.

Totaalproject

Vloeren H&R plaatst niet enkel uw vloeren en tegels, maar kan ook het volledige badkamerproject op zich nemen. Robert Verheyden is immers een geregistreerde aannemer. Van het uitbreken van de oude installaties, het opnieuw bepleisteren (ook cementbezetting) van uw muren, de elektrische aansluitingen voorzien tot en met de plaatsing van de toestellen (bad, douche, inloopdouches, toilet) én de volledige afwerking werken zij alles tot in de puntjes af.

Vloeren H&R bvba staat garant voor een volledige badkamerrenovatie in de regio Turnhout. Als kleine onderneming garanderen wij u bovendien een persoonlijke en flexibele opvolging.

Contact opnemen

Van de plaatsing van een nieuwe vloer of tegels tot en met een volledige badkamerrenovatie bij Vloeren H&R in Turnhout. Vraag vrijblijvend een gratis offerte. Ook voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.