CONTACTEER ONS

Contacteer ons

Feilloze plaatsing van natuursteen

Natuursteen is een frequent gebruikt materiaal in de woningbouw. Het is dan ook een allround product dat zowel binnen als buiten kan gebruikt worden. Vloeren, wanden, plinten en inloopdouches worden dikwijls uitgevoerd in natuursteen.

Ruime keuze aan mogelijkheden

Natuursteen is bovendien tijdloos en blijft zijn waarde behouden. Verder worden trappen, venstertabletten, zwembadomboordingen, lavabo’s en werkbladen voor de keuken ook dikwijls uitgevoerd in natuursteen zoals blauwe steen, carrara-marmer en graniet.

Als u kiest voor H&R bvba, gaat u in zee met één enkele partner, van opmeting tot plaatsing van uw natuursteen in Turnhout en omgeving. Wij komen graag ter plaatse een kijkje nemen, kunnen u informatie verlenen en helpen bij uw keuze uit het grote aanbod  en de vele soorten natuursteen.

Vervolgens wordt alles op maat gemaakt en verzorgen wij zelf de plaatsing. Bij ons kan u rekenen op kwaliteit, maatwerk met de nadruk op op maat, een perfecte afwerking en een onberispelijke plaatsing.

Contacteer ons

Wilt u graag meer informatie en/of een gratis offerte over het plaatsen van natuursteen in Turnhout en omgeving? Aarzel dan niet even contact op te nemen met Vloeren H&R.